sreda, 26. oktober 2022

9. DAN

Danes se je prvi del naše ekipe zopet odpravil na kliniko, kjer so punce najprej očistile kletke in poskrbele za živali. Nato so se lotile apliciranja zdravil, skopale so tudi nekaj psov in mačk. Zabava jim je bila strogo prepovedana, zato so se ves dan izogibale ena druge. Po brizgi so hranile pasje in mačje mladiče, poskrbele pa so tudi za race in goske💪. 

Druga polovica ekipe pa se je z nekoliko večjim veseljem odpravila proti zavetišču, kjer so najprej počistile ograde, krtačile konje, hladile otekline in sprehajale kastrirane osle. Ker nam niso pripravili antiparazitikov😒, katere smo imeli ta dan v planu, smo z delom zaključile nekoliko prej. 

Danes smo se odločile naročiti kosilo preko Wolta. Maruša je sprejemala vsa ostala naročila in nato poskrbela, da smo vsi dobili točno to, kar smo želeli😁. Svoje delo je opravila profesionalno, saj se je prvi del ekipe, ki se je vračal iz ambulante, ravno na vhodu v našo prečudovito hišo, srečal z Wolt dostavljavcem.

Ta dan se je Zala odločila preskočiti njen zelo priljubljeni spanec na kavču in ta čas posvetiti delu za šolo, vendar neuspešno. Kavč jo je že pogrešal, saj se je za počitek odpravila raje v posteljo💤😂.

Nekoliko bolj produktivna je bila Rebeka, saj nam je z učenjem matematike vzbudila slabo vest.  To je bilo dovolj, da sta Maja in Pia predelali 10 strani farmakologije in se nato raje odpravili na nočni sprehod. Ko sta se vrnili, misleč, da ostale tudi NE delajo za šolo, sta bili razočarani nad pogledom na odprte zvezke na kavču in mizi😭.Ni komentarjev:

Objavite komentar

14. DAN

 Nedeljsko jutro je večina nas kar prespala, Rebeka in Nuša pa sta odšli še na zadnjo kontrolo kobile. Ob vrnitvi iz zavetišča smo skupaj po...