torek, 25. oktober 2022

8. DAN

V ponedeljek smo se nekatere po ne ravno prespani noči, že zgodaj zjutraj odpravile na delo v ambulanti, kjer smo bile zopet deležne čiščenja kletk, kopanja mačk z mikrosporijo, čipiranja, cepljenja psov in podobno. Tokrat sta se Maja in Rebeka še lotili čiščenja oči vseh mačjih mladičev, medtem ko je Zala, ne boste uganili kaj, zlagala zložence😂. Čeprav je temu delu namenila že vsaj 10 ur, so jo v ambulanti za vsak slučaj ponovno podučili o zlaganju le teh👏. Na kliniki lahko srečamo veliko srkastičnih napisov, s strani malo bolj zahtevne čistilke. Enega izmed teh tudi prilagamo. 

Maruša, Pia in Nuša pa so se podale na delo v zavetišče, kjer so počistile ograde, skrajšale kremplje psom, preverjale otekline kastriranih oslov in jih sprehajale (sprehajanje ne ravno socializiranih oslov izgleda bolj kot preganjanje po ogradi). Na koncu pa jim je ostalo še slikanje psov, namenjenim za posvojitev. Ob prihodu domov so si na hitro vzele nekaj časa za počitek, dokler se preostanek naše ekipe ni vrnil iz ambulante💤.

Po odličnem kosilu sta si tudi Zala in Maja po napornem dnevu privoščili en zelo dolg "power nap". Prespali sta obisk trgovine, pisanje bloga, skupne debate naše ekipe in skoraj tudi načrtovan kino. Maruša in Rebeka sta se že pripravili na skok v bazen, a sta si v trenutku, ko sta zagledali zeleno vodo v le tem, premislili😤.

Zvečer smo se skupaj odpravile v bližnji kino, kjer smo si ob odlični hrani ogledale film Ticket to Paradise. V filmu nas je zmedel del, ko so se igralci za trenutek pogovarjali v indonezijščini, saj je film imel le grške podnapise (k sreči so velik del filma govorili v angleščini). 

Tokrat smo se za spremembo od prejšnjega dne odločile za malo daljši nočni spanec, v upanju na nekaj več energije prihajajočega dne.Ni komentarjev:

Objavite komentar

14. DAN

 Nedeljsko jutro je večina nas kar prespala, Rebeka in Nuša pa sta odšli še na zadnjo kontrolo kobile. Ob vrnitvi iz zavetišča smo skupaj po...