sreda, 19. oktober 2022

3.DAN

 V sredo 19.10.2022 so se Pia, Rebeka in Maja na vse zgodaj odpravile v ambulanto, tam je Rebeka prvič sama vstavila mikročip. Vse punce pa smo tudi cepile pse. Ko smo čistile kletke nam je delo otežil pes, ki je uriniral in blatil vsakič ko smo prejšnjo zmešnjavo že počistile.

V zavetišče pa smo se odpravile Zala, Nuša in Maruša. Tokrat smo z delom začele eno uro prej, da ne bi bilo prevroče. Za začetek smo zavetišče počistile oslovskih iztrebkov, ko smo končale se nam je pridružila profesorica. Odločile smo se, da bo današnji dan namenjen korekciji parkljev pri kozah, ki je bila nujno potrebna. S tem smo jim precej olajšale gibanje. Najprej nam je profesorica pokazala postopek, nato pa je vsaka od nas poskrbela za dve kozi. 

Popoldan sva se Nuša in Maruša odpravili na dolgo pot do bazena (13,5 korakov). Na ležalnikih sva se sončili, Maruša pa je tudi zbrala pogum in skočila v vodo. 

Proti večeru pa smo se zopet odpravile do bližnje trgovine, kjer smo odkrile, da obstajajo vložene hrenovke (????). 

PS: Trenutno smo mamice že dvema mačkama. Mici ostaja, pridružila pa se nam je še Beti. Ponudile smo jima kar tri hodni meni, ki je sestavljal poli salamo, Zaline ostanke musake in pa mačjo konzervo. Ta Mici ni prepričala, saj je očitno navajena le na najbolj kvalitetno gurmansko hrano😡. Čips z okusom gob pa je z veseljem pohrustala.
Ni komentarjev:

Objavite komentar

14. DAN

 Nedeljsko jutro je večina nas kar prespala, Rebeka in Nuša pa sta odšli še na zadnjo kontrolo kobile. Ob vrnitvi iz zavetišča smo skupaj po...